Blues för dig

Musik och den svenska bluesen

Njut av livet även i vardagen

Att njuta av livet är något som många borde bli bättre på. Idag har många en tendens att låta stress och måsten ta över och glömmer därför lätt bort att njuta i vardagen. Andra, så kallade livsnjutare, ses som experter på att njuta av minsta lilla, inte minst bluesmusik såklart.

Så hur kan man då i en stressig vardag implementera lite mer njutning och nöje utan att det ska behöva bli varken dyrt, tidskrävande eller ett stort projekt? Nedan listar vi några små tips på hur man kan vardags-njuta av småsaker.

•    På http://www.brobergs.se hittar du allt en riktig livsnjutare kan önska. Allt från goda cigarrer, vackra pipor, etuier, pennor, manschettknappar, exklusiva väskor och klockor och mycket mer. Helt enkelt allt en livsnjutande man med känsla för stil uppskattar.
•    Blues! Lyssna på mer musik, och då kanske framförallt skön bluesmusik. Det är lätt hänt att man hamnar i soffan, zappandes mellan dåliga tv-program, direkt när man kommer hem från en arbetsdag. Ett bättre och mer njutningsfullt sätt att slappna av och varva ner är genom att sätta på bra musik, hälla upp ett glas rött vin eller en god whiskey och sedan bara njuta. Den här typen av avslappning är vi alldeles för dåliga på att ta oss tid till.
•    Mat! Att njuta av mat är något de flesta mår bra av och uppskattar. I vardagen är många av oss dock väldigt dåliga på att äta god och bra mat och det är inte ovanligt att det blir mycket halvfabrikat eller enkla pastarätter. Med enkla medel kan man öka på lyxen även i vardagarnas middagsrätter och helt plötsligt ha en mycket mer njutningsbar vardag.

Oavsett hur du föredrar att njuta av livet så är det viktigt att inte glömma alla dessa enkla småsaker i vardagslivet som gör det hela så mycket roligare och mer fyllt av glädje.

« Föregående inlägg
Nästa inlägg »